Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474
Назва: | Технологічне холодильне обладнання |
Автори: | Семенюк, Дмитро Павлович Петренко, Олена Володимирівна |
Ключові слова: | заморожування;зберігання;переробна промисловість;холодильна обробка;холодильне обладнання;технологічне обладнання;охолодження |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Семенюк Д. П., Петренко О. В. Технологічне холодильне обладнання: навчальний посібник у 2 ч..Ч. 2. Харків: ХДУХТ, 2019. 308 с. |
Короткий огляд (реферат): | У другий частині навчального посібника розглянуто сучасне технологічне холодильне обладнання, що використовується у сфері переробки та виробництва харчової сировини та продуктів. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання підприємств харчової та переробної індустрії, в тому числі камер холодильної обробки та зберігання, контактних й безконтактних апаратів. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2019_pos_46.pdf | 8.99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.