Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474
Назва: Технологічне холодильне обладнання
Автори: Семенюк, Дмитро Павлович
Петренко, Олена Володимирівна
Ключові слова: заморожування;зберігання;переробна промисловість;холодильна обробка;холодильне обладнання;технологічне обладнання;охолодження
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Семенюк Д. П., Петренко О. В. Технологічне холодильне обладнання: навчальний посібник у 2 ч..Ч. 2. Харків: ХДУХТ, 2019. 308 с.
Короткий огляд (реферат): У другий частині навчального посібника розглянуто сучасне технологічне холодильне обладнання, що використовується у сфері переробки та виробництва харчової сировини та продуктів. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання підприємств харчової та переробної індустрії, в тому числі камер холодильної обробки та зберігання, контактних й безконтактних апаратів. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019_pos_46.pdf8.99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.