Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСеменюк, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorПетренко, Олена Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-08-08T19:24:32Z-
dc.date.available2022-08-08T19:24:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСеменюк Д. П., Петренко О. В. Технологічне холодильне обладнання: навчальний посібник у 2 ч..Ч. 2. Харків: ХДУХТ, 2019. 308 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474-
dc.description.abstractУ другий частині навчального посібника розглянуто сучасне технологічне холодильне обладнання, що використовується у сфері переробки та виробництва харчової сировини та продуктів. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання підприємств харчової та переробної індустрії, в тому числі камер холодильної обробки та зберігання, контактних й безконтактних апаратів. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectпереробна промисловістьuk_UA
dc.subjectхолодильна обробкаuk_UA
dc.subjectхолодильне обладнанняuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjectохолодженняuk_UA
dc.titleТехнологічне холодильне обладнанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_pos_46.pdf8.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.