Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474
Title: Технологічне холодильне обладнання
Authors: Семенюк, Дмитро Павлович
Петренко, Олена Володимирівна
Keywords: заморожування;зберігання;переробна промисловість;холодильна обробка;холодильне обладнання;технологічне обладнання;охолодження
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Семенюк Д. П., Петренко О. В. Технологічне холодильне обладнання: навчальний посібник у 2 ч..Ч. 2. Харків: ХДУХТ, 2019. 308 с.
Abstract: У другий частині навчального посібника розглянуто сучасне технологічне холодильне обладнання, що використовується у сфері переробки та виробництва харчової сировини та продуктів. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання підприємств харчової та переробної індустрії, в тому числі камер холодильної обробки та зберігання, контактних й безконтактних апаратів. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4474
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_pos_46.pdf8.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.