Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390
Title: Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби
Authors: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Keywords: лікувально-профілактичне харчування;харчова цінність;біологічна цінність
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 178-185.
Abstract: Запропоновано науково обґрунтований підхід до якісного та кількісного аналізу харчової та біологічної цінності створеної сукупності раціонів лікувально-профілактичної дії без м'яса та риби.
Scientifically substantiated approach to qualitative and quantitative analysis of nutritive and biologic value of the created total of medicinal and prophylactic food without meat and fish is suggested.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_29.pdf269.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.