Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390
Назва: Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби
Автори: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Ключові слова: лікувально-профілактичне харчування;харчова цінність;біологічна цінність
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 178-185.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано науково обґрунтований підхід до якісного та кількісного аналізу харчової та біологічної цінності створеної сукупності раціонів лікувально-профілактичної дії без м'яса та риби.
Scientifically substantiated approach to qualitative and quantitative analysis of nutritive and biologic value of the created total of medicinal and prophylactic food without meat and fish is suggested.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_29.pdf269.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.