Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorПриказчикова, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-08-06T14:19:53Z-
dc.date.available2022-08-06T14:19:53Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 178-185.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390-
dc.description.abstractЗапропоновано науково обґрунтований підхід до якісного та кількісного аналізу харчової та біологічної цінності створеної сукупності раціонів лікувально-профілактичної дії без м'яса та риби.uk_UA
dc.description.abstractScientifically substantiated approach to qualitative and quantitative analysis of nutritive and biologic value of the created total of medicinal and prophylactic food without meat and fish is suggested.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectлікувально-профілактичне харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.titleАналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та рибиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_29.pdf269.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.