Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Касілова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Приказчикова, Ю. Ю. | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T14:19:53Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T14:19:53Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 178-185. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано науково обґрунтований підхід до якісного та кількісного аналізу харчової та біологічної цінності створеної сукупності раціонів лікувально-профілактичної дії без м'яса та риби. | uk_UA |
dc.description.abstract | Scientifically substantiated approach to qualitative and quantitative analysis of nutritive and biologic value of the created total of medicinal and prophylactic food without meat and fish is suggested. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | лікувально-профілактичне харчування | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.title | Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_29.pdf | 269.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.