Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390
Название: Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби
Авторы: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Ключевые слова: лікувально-профілактичне харчування;харчова цінність;біологічна цінність
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В. Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 178-185.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано науково обґрунтований підхід до якісного та кількісного аналізу харчової та біологічної цінності створеної сукупності раціонів лікувально-профілактичної дії без м'яса та риби.
Scientifically substantiated approach to qualitative and quantitative analysis of nutritive and biologic value of the created total of medicinal and prophylactic food without meat and fish is suggested.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4390
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_29.pdf269.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.