Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4385
Назва: | Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні |
Автори: | Дубініна, А. А. Селютіна, Г. А. Гапонцева, О. В. |
Ключові слова: | редька;сорти редьки;хімічний склад редьки |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 167-172. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено хімічний склад редьки різних ботанічних сортів, поширених у
Східній Україні. Порівняно вміст сухих речовин, органічних кислот, цукрів,
клітковини, вітамінів, мікро- та макроелементів. За одержаними
результатами визначено найкращі сорти редьки. Studied the chemical composition of radish different botanical varieties common in Eastern Ukraine. Compared solids content, organic acids, sugars, fiber, vitamins, micro and macro. Using the obtained results set the best variety of radish. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4385 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_27.pdf | 250.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.