Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4385
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorГапонцева, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-06T13:55:01Z-
dc.date.available2022-08-06T13:55:01Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 167-172.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4385-
dc.description.abstractВивчено хімічний склад редьки різних ботанічних сортів, поширених у Східній Україні. Порівняно вміст сухих речовин, органічних кислот, цукрів, клітковини, вітамінів, мікро- та макроелементів. За одержаними результатами визначено найкращі сорти редьки.uk_UA
dc.description.abstractStudied the chemical composition of radish different botanical varieties common in Eastern Ukraine. Compared solids content, organic acids, sugars, fiber, vitamins, micro and macro. Using the obtained results set the best variety of radish.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectредькаuk_UA
dc.subjectсорти редькиuk_UA
dc.subjectхімічний склад редькиuk_UA
dc.titleВизначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_27.pdf250.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.