Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4385
Название: | Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні |
Авторы: | Дубініна, А. А. Селютіна, Г. А. Гапонцева, О. В. |
Ключевые слова: | редька;сорти редьки;хімічний склад редьки |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 167-172. |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено хімічний склад редьки різних ботанічних сортів, поширених у
Східній Україні. Порівняно вміст сухих речовин, органічних кислот, цукрів,
клітковини, вітамінів, мікро- та макроелементів. За одержаними
результатами визначено найкращі сорти редьки. Studied the chemical composition of radish different botanical varieties common in Eastern Ukraine. Compared solids content, organic acids, sugars, fiber, vitamins, micro and macro. Using the obtained results set the best variety of radish. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4385 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_27.pdf | 250.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.