Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4367
Назва: | Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення |
Автори: | Корзун, В. Н. Антонюк, І. Ю. |
Ключові слова: | млинцевий напівфабрикат;шпинат;зостера;борошняні вироби |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Корзун В. Н., Антонюк І. Ю. Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 136-142. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливість використання пюре шпинату та морської
трави зостери в технології борошняних виробів (млинцевого напівфабрикату)
з метою покращення харчової та біологічної цінності. Доведено, що регулярне
споживання шпинату та зостери позитивно впливає на здоров’я людини.
Розроблено технологію млинцевого напівфабрикату із використанням пюре
шпинату та зостери. The article deals with the use of spinach puree and seaweed eelgrass, flour products in technology to improve their food and biological value. It is shown that consumption of eelgrass and algae positive impact on human health with the regular use. The technology of flour products with spinach puree and eelgrass. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4367 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_22.pdf | 320.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.