Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4367
Название: Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення
Авторы: Корзун, В. Н.
Антонюк, І. Ю.
Ключевые слова: млинцевий напівфабрикат;шпинат;зостера;борошняні вироби
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Корзун В. Н., Антонюк І. Ю. Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 136-142.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання пюре шпинату та морської трави зостери в технології борошняних виробів (млинцевого напівфабрикату) з метою покращення харчової та біологічної цінності. Доведено, що регулярне споживання шпинату та зостери позитивно впливає на здоров’я людини. Розроблено технологію млинцевого напівфабрикату із використанням пюре шпинату та зостери.
The article deals with the use of spinach puree and seaweed eelgrass, flour products in technology to improve their food and biological value. It is shown that consumption of eelgrass and algae positive impact on human health with the regular use. The technology of flour products with spinach puree and eelgrass.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4367
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_22.pdf320.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.