Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорзун, В. Н.-
dc.contributor.authorАнтонюк, І. Ю.-
dc.date.accessioned2022-08-06T05:51:04Z-
dc.date.available2022-08-06T05:51:04Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКорзун В. Н., Антонюк І. Ю. Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 136-142.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4367-
dc.description.abstractРозглянуто можливість використання пюре шпинату та морської трави зостери в технології борошняних виробів (млинцевого напівфабрикату) з метою покращення харчової та біологічної цінності. Доведено, що регулярне споживання шпинату та зостери позитивно впливає на здоров’я людини. Розроблено технологію млинцевого напівфабрикату із використанням пюре шпинату та зостери.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the use of spinach puree and seaweed eelgrass, flour products in technology to improve their food and biological value. It is shown that consumption of eelgrass and algae positive impact on human health with the regular use. The technology of flour products with spinach puree and eelgrass.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмлинцевий напівфабрикатuk_UA
dc.subjectшпинатuk_UA
dc.subjectзостераuk_UA
dc.subjectборошняні виробиuk_UA
dc.titleТехнологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_22.pdf320.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.