Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Назва: Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності
Автори: Малигіна, В. Д.
Кротинова, К. А.
Ключові слова: кисломолочні продукти;збагачення харчових продуктів;якість кисломолочних продуктів
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 129-136.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання підвищення якості кисломолочних продуктів шляхом збагачення їх хімічного складу, підвищення біологічної цінності та поліпшення органолептичних показників. В склад продуктів входили сир кисломолочний, зернобобова культура нуту та гречане борошно.
Considered issues of improving the quality of sour-milk products by the enrichment of their chemical composition, increasing the biological value and improve organoleptic indicators. Products consists of dairy cottage cheese, grain and beans culture pea and buckwheat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_21.pdf364.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.