Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Назва: | Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності |
Автори: | Малигіна, В. Д. Кротинова, К. А. |
Ключові слова: | кисломолочні продукти;збагачення харчових продуктів;якість кисломолочних продуктів |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 129-136. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання підвищення якості кисломолочних продуктів
шляхом збагачення їх хімічного складу, підвищення біологічної цінності та
поліпшення органолептичних показників. В склад продуктів входили сир
кисломолочний, зернобобова культура нуту та гречане борошно. Considered issues of improving the quality of sour-milk products by the enrichment of their chemical composition, increasing the biological value and improve organoleptic indicators. Products consists of dairy cottage cheese, grain and beans culture pea and buckwheat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_21.pdf | 364.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.