Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малигіна, В. Д. | - |
dc.contributor.author | Кротинова, К. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T05:42:41Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T05:42:41Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 129-136. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання підвищення якості кисломолочних продуктів шляхом збагачення їх хімічного складу, підвищення біологічної цінності та поліпшення органолептичних показників. В склад продуктів входили сир кисломолочний, зернобобова культура нуту та гречане борошно. | uk_UA |
dc.description.abstract | Considered issues of improving the quality of sour-milk products by the enrichment of their chemical composition, increasing the biological value and improve organoleptic indicators. Products consists of dairy cottage cheese, grain and beans culture pea and buckwheat. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | збагачення харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | якість кисломолочних продуктів | uk_UA |
dc.title | Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_21.pdf | 364.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.