Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалигіна, В. Д.-
dc.contributor.authorКротинова, К. А.-
dc.date.accessioned2022-08-06T05:42:41Z-
dc.date.available2022-08-06T05:42:41Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМалигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 129-136.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366-
dc.description.abstractРозглянуто питання підвищення якості кисломолочних продуктів шляхом збагачення їх хімічного складу, підвищення біологічної цінності та поліпшення органолептичних показників. В склад продуктів входили сир кисломолочний, зернобобова культура нуту та гречане борошно.uk_UA
dc.description.abstractConsidered issues of improving the quality of sour-milk products by the enrichment of their chemical composition, increasing the biological value and improve organoleptic indicators. Products consists of dairy cottage cheese, grain and beans culture pea and buckwheat.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectзбагачення харчових продуктівuk_UA
dc.subjectякість кисломолочних продуктівuk_UA
dc.titleПідбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_21.pdf364.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.