Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366
Название: | Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності |
Авторы: | Малигіна, В. Д. Кротинова, К. А. |
Ключевые слова: | кисломолочні продукти;збагачення харчових продуктів;якість кисломолочних продуктів |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 129-136. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання підвищення якості кисломолочних продуктів
шляхом збагачення їх хімічного складу, підвищення біологічної цінності та
поліпшення органолептичних показників. В склад продуктів входили сир
кисломолочний, зернобобова культура нуту та гречане борошно. Considered issues of improving the quality of sour-milk products by the enrichment of their chemical composition, increasing the biological value and improve organoleptic indicators. Products consists of dairy cottage cheese, grain and beans culture pea and buckwheat. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4366 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_21.pdf | 364.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.