Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4356
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Арпуль, О. В. | - |
dc.contributor.author | Усатюк, О. М. | - |
dc.contributor.author | Дудкіна, О. О. | - |
dc.contributor.author | Ворона, О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-05T17:47:18Z | - |
dc.date.available | 2022-08-05T17:47:18Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Арпуль О. В., Усатюк О. М., Дудкіна О. О., Ворона О. П. Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 58-65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4356 | - |
dc.description.abstract | Подано результати теоретичних досліджень сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє надавати традиційним стравам та кулінарним виробам нетипового для них зовнішнього вигляду без зміни їхньої харчової та біологічної цінності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the theoretical research results of spherification as a method of molecular technologies that allows providing traditional food and culinary products the untypical physical form without changing their nutritional and biological value. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | сферифікація | uk_UA |
dc.title | Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_11.pdf | 305.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.