Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрпуль, О. В.-
dc.contributor.authorУсатюк, О. М.-
dc.contributor.authorДудкіна, О. О.-
dc.contributor.authorВорона, О. П.-
dc.date.accessioned2022-08-05T17:47:18Z-
dc.date.available2022-08-05T17:47:18Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАрпуль О. В., Усатюк О. М., Дудкіна О. О., Ворона О. П. Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 58-65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4356-
dc.description.abstractПодано результати теоретичних досліджень сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє надавати традиційним стравам та кулінарним виробам нетипового для них зовнішнього вигляду без зміни їхньої харчової та біологічної цінності.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the theoretical research results of spherification as a method of molecular technologies that allows providing traditional food and culinary products the untypical physical form without changing their nutritional and biological value.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectсферифікаціяuk_UA
dc.titleСферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_11.pdf305.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.