Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43294
Назва: Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв
Автори: Бакуменко, І. К.
Науковий керівник : Погожих, М. І.
Чеканов, М. А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бакуменко І. К. Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Чеканов М. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 229.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43294
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_229.pdf726.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.