Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43294
Назва: | Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв |
Автори: | Бакуменко, І. К. |
Науковий керівник : | Погожих, М. І. Чеканов, М. А. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Бакуменко І. К. Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Чеканов М. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 229. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43294 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_229.pdf | 726.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.