Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43294
Название: Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв
Авторы: Бакуменко, І. К.
Научный руководитель: Погожих, М. І.
Чеканов, М. А.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бакуменко І. К. Підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Чеканов М. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 229.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43294
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_229.pdf726.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.