Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43216
Название: Апарат для теплової обробки м’ясних кулінарних виробів
Авторы: Михайлов, Б. В.
Чуб, В. М.
Гущин, О. В.
Научный руководитель: Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлов Б. В., Чуб В. М., Гущин О. В. Апарат для теплової обробки м’ясних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 209.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43216
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_209.pdf738.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.