Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43216
Title: Апарат для теплової обробки м’ясних кулінарних виробів
Authors: Михайлов, Б. В.
Чуб, В. М.
Гущин, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов Б. В., Чуб В. М., Гущин О. В. Апарат для теплової обробки м’ясних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 209.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43216
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_209.pdf738.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.