Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43212
Название: Дослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочів
Авторы: Купцова, К. А.
Синяк, А. С.
Качан, Н. Є.
Научный руководитель: Михайлов, В. М.
Прасол, С. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Купцова К. А., Синяк А. С., Качан Н. Є. Дослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Прасол С. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 205.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43212
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_205.pdf739.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.