Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43212
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorКупцова, К. А.-
dc.contributor.authorСиняк, А. С.-
dc.contributor.authorКачан, Н. Є.-
dc.date.accessioned2023-12-07T12:37:48Z-
dc.date.available2023-12-07T12:37:48Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКупцова К. А., Синяк А. С., Качан Н. Є. Дослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Прасол С. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 205.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43212-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження діелектричних властивостей модельних сумішей із пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_205.pdf739.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.