Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43073
Назва: Упровадження ресурсоефективного виробництва для цеху з виробництва м’ясних напівфабрикатів
Автори: Акулінов, А. Є.
Науковий керівник : Горєлков, Д. В.
Червоний, В. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Акулінов А. Є. Упровадження ресурсоефективного виробництва для цеху з виробництва м’ясних напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Горєлков Д. В., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 182.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43073
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_182.pdf738.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.