Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43073
Название: Упровадження ресурсоефективного виробництва для цеху з виробництва м’ясних напівфабрикатів
Авторы: Акулінов, А. Є.
Научный руководитель: Горєлков, Д. В.
Червоний, В. М.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Акулінов А. Є. Упровадження ресурсоефективного виробництва для цеху з виробництва м’ясних напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Горєлков Д. В., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 182.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43073
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_182.pdf738.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.