Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43066
Назва: Аналіз показників якості йогуртів під час виробництва
Автори: Попова, О. А.
Науковий керівник : Соколова, Є. Б.
Тренбач, Л. І.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Попова О. А. Аналіз показників якості йогуртів під час виробництва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Соколова Є. Б., Тренбач Л. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 176.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43066
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_176.pdf710.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.