Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43066
Название: Аналіз показників якості йогуртів під час виробництва
Авторы: Попова, О. А.
Научный руководитель: Соколова, Є. Б.
Тренбач, Л. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Попова О. А. Аналіз показників якості йогуртів під час виробництва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Соколова Є. Б., Тренбач Л. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 176.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43066
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_176.pdf710.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.