Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4264
Назва: Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі Харкова
Автори: Сорокіна, С. В.
Афанасьєва, В. А.
Скляр, Ю. В.
Ключові слова: плодоовочеві консерви;дитяче харчування;консерви;якість
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Скляр Ю. В. Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 317-322.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто загальну характеристику плодоовочевих консервів для дитячого харчування. Особлива увага приділялася відповідності якісних показників консервів, що реалізуються в м. Харкові до нормативних документів. Було встановлено, що зразки за органолептичними та фізико-хімічними показниками не відповідають тим чи іншим вимогам НД.
Considered an overview of canned fruits and vegetables for baby food. Particular attention was paid pursuant qualitative indicators cans, sold in Kharkov the regulations. It was found that the samples by sensory and physico-chemical parameters do not comply with the appropriate regulations ND.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4264
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__47.pdf301.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.