Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262
Назва: | Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину |
Автори: | Перцевой, М. Ф. Гурський, П. В. Кузнецова, Т. О. |
Ключові слова: | драглі;желатин;ІЧ-спектри |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Перцевой М. Ф., Гурський П. В., Кузнецова Т. О. Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 302-310. |
Короткий огляд (реферат): | Для визначення впливу інгредієнтів продукту структурованого на
міцність утвореної структури драглів було досліджено ІЧ-спектри сухих
плівок модельних зразків драглів желатину з додаванням цих компонентів. У
результаті вивчення спектрів зразки були розташовані в ряд за зростанням
міцності утвореної структури. In this work for the determination of impact of the formulation components of a structured product on the durability of the formed gel structure investigation of IR-spectrums of dry films of model samples of gelatin gels with the addition of these components was performed. As a result of IR analysis samples were set in order of increasing durability of the formed structure. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__45.pdf | 288.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.