Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262
Назва: Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину
Автори: Перцевой, М. Ф.
Гурський, П. В.
Кузнецова, Т. О.
Ключові слова: драглі;желатин;ІЧ-спектри
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Перцевой М. Ф., Гурський П. В., Кузнецова Т. О. Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 302-310.
Короткий огляд (реферат): Для визначення впливу інгредієнтів продукту структурованого на міцність утвореної структури драглів було досліджено ІЧ-спектри сухих плівок модельних зразків драглів желатину з додаванням цих компонентів. У результаті вивчення спектрів зразки були розташовані в ряд за зростанням міцності утвореної структури.
In this work for the determination of impact of the formulation components of a structured product on the durability of the formed gel structure investigation of IR-spectrums of dry films of model samples of gelatin gels with the addition of these components was performed. As a result of IR analysis samples were set in order of increasing durability of the formed structure.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__45.pdf288.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.