Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4262
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Кузнецова, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-04T15:53:47Z | - |
dc.date.available | 2022-08-04T15:53:47Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой М. Ф., Гурський П. В., Кузнецова Т. О. Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 302-310. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262 | - |
dc.description.abstract | Для визначення впливу інгредієнтів продукту структурованого на міцність утвореної структури драглів було досліджено ІЧ-спектри сухих плівок модельних зразків драглів желатину з додаванням цих компонентів. У результаті вивчення спектрів зразки були розташовані в ряд за зростанням міцності утвореної структури. | uk_UA |
dc.description.abstract | In this work for the determination of impact of the formulation components of a structured product on the durability of the formed gel structure investigation of IR-spectrums of dry films of model samples of gelatin gels with the addition of these components was performed. As a result of IR analysis samples were set in order of increasing durability of the formed structure. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | драглі | uk_UA |
dc.subject | желатин | uk_UA |
dc.subject | ІЧ-спектри | uk_UA |
dc.title | Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__45.pdf | 288.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.