Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, М. Ф.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorКузнецова, Т. О.-
dc.date.accessioned2022-08-04T15:53:47Z-
dc.date.available2022-08-04T15:53:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПерцевой М. Ф., Гурський П. В., Кузнецова Т. О. Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 302-310.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262-
dc.description.abstractДля визначення впливу інгредієнтів продукту структурованого на міцність утвореної структури драглів було досліджено ІЧ-спектри сухих плівок модельних зразків драглів желатину з додаванням цих компонентів. У результаті вивчення спектрів зразки були розташовані в ряд за зростанням міцності утвореної структури.uk_UA
dc.description.abstractIn this work for the determination of impact of the formulation components of a structured product on the durability of the formed gel structure investigation of IR-spectrums of dry films of model samples of gelatin gels with the addition of these components was performed. As a result of IR analysis samples were set in order of increasing durability of the formed structure.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдрагліuk_UA
dc.subjectжелатинuk_UA
dc.subjectІЧ-спектриuk_UA
dc.titleВивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__45.pdf288.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.