Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42597
Назва: Особливості формування системи стратегічного управління підприємством
Автори: Умех Франк Угочукву
Науковий керівник : Зубков, С. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Умех Франк Угочукву Особливості формування системи стратегічного управління підприємством. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Зубков С. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 188.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42597
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_188-188.pdf232.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.