Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42588
Назва: Основні підходи до визначення поняття « потенціал підприємства»
Автори: Тімченко, В. І.
Науковий керівник : Гросул, В. А.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тімченко В. І. Основні підходи до визначення поняття « потенціал підприємства» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гросул В. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 183.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42588
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_183-183.pdf155.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.