Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42588
Title: Основні підходи до визначення поняття « потенціал підприємства»
Authors: Тімченко, В. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Гросул, В. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тімченко В. І. Основні підходи до визначення поняття « потенціал підприємства» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гросул В. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 183.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42588
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_183-183.pdf155.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.