Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42541
Назва: | Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів |
Автори: | Капустьян, Д. М. |
Науковий керівник : | Гавриш, Т. В. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Капустьян Д. М. Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2023. С. 124-125. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42541 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_122.pdf | 231.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.