Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42541
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гавриш, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Капустьян, Д. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T09:46:41Z | - |
dc.date.available | 2023-11-20T09:46:41Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Капустьян Д. М. Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2023. С. 124-125. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42541 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_122.pdf | 231.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.