Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42539
Название: Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier
Авторы: Chepurniak, M. S.
Melnyk, A. V.
Научный руководитель: Sachko, A. V.
Gubsky, S. M.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Chepurniak M. S., Melnyk A. V. Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. A. V. Sachko, S. M. Gubsky. Харків: ДБТУ, 2023. С. 123.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42539
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_121.pdf110.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.