Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSachko, A. V.-
dc.contributor.advisorGubsky, S. M.-
dc.contributor.authorChepurniak, M. S.-
dc.contributor.authorMelnyk, A. V.-
dc.date.accessioned2023-11-20T09:38:21Z-
dc.date.available2023-11-20T09:38:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationChepurniak M. S., Melnyk A. V. Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. A. V. Sachko, S. M. Gubsky. Харків: ДБТУ, 2023. С. 123.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42539-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleDevelopment of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifieruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.