Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42539
Title: Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier
Authors: Chepurniak, M. S.
Melnyk, A. V.
metadata.dc.contributor.advisor: Sachko, A. V.
Gubsky, S. M.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Chepurniak M. S., Melnyk A. V. Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. A. V. Sachko, S. M. Gubsky. Харків: ДБТУ, 2023. С. 123.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42539
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.