Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42539
Title: | Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier |
Authors: | Chepurniak, M. S. Melnyk, A. V. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Sachko, A. V. Gubsky, S. M. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Chepurniak M. S., Melnyk A. V. Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. A. V. Sachko, S. M. Gubsky. Харків: ДБТУ, 2023. С. 123. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42539 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_121.pdf | 110.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.