Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42511
Назва: Оцінка якості махрових рушників різних виробників
Автори: Скляр, М. В.
Науковий керівник : Пенкіна, Н. М.
Головко, М. П.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Скляр М. В. Оцінка якості махрових рушників різних виробників. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Пенкіна Н. М., Головко М. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 161.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42511
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_161.pdf721.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.