Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42511
Название: Оцінка якості махрових рушників різних виробників
Авторы: Скляр, М. В.
Научный руководитель: Пенкіна, Н. М.
Головко, М. П.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Скляр М. В. Оцінка якості махрових рушників різних виробників. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Пенкіна Н. М., Головко М. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 161.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42511
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_161.pdf721.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.