Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4245
Название: | Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах |
Авторы: | Сподар, К. В. |
Ключевые слова: | томатні овочі;заморожування;вирощування;томати |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 257-263. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання щодо визначення парціального мольного об’єму
води в плазмах парникових та ґрунтових томатних овочів. Досліджено вплив
різних умов вирощування та циклів заморожування на зміну термодинамічної
характеристики багатокомпонентних систем. Considered the question of determination of the partial molar volume of water in the plasma of greenhouse and open-fields tomato vegetables. Researched the influence of different growth vegetations and cycles of freezing on the change the thermodynamic characteristics of multi-component systems. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4245 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__40.pdf | 342.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.