Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сподар, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-04T13:46:22Z | - |
dc.date.available | 2022-08-04T13:46:22Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 257-263. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4245 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання щодо визначення парціального мольного об’єму води в плазмах парникових та ґрунтових томатних овочів. Досліджено вплив різних умов вирощування та циклів заморожування на зміну термодинамічної характеристики багатокомпонентних систем. | uk_UA |
dc.description.abstract | Considered the question of determination of the partial molar volume of water in the plasma of greenhouse and open-fields tomato vegetables. Researched the influence of different growth vegetations and cycles of freezing on the change the thermodynamic characteristics of multi-component systems. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | томатні овочі | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | вирощування | uk_UA |
dc.subject | томати | uk_UA |
dc.title | Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__40.pdf | 342.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.