Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.date.accessioned2022-08-04T13:46:22Z-
dc.date.available2022-08-04T13:46:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 257-263.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4245-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо визначення парціального мольного об’єму води в плазмах парникових та ґрунтових томатних овочів. Досліджено вплив різних умов вирощування та циклів заморожування на зміну термодинамічної характеристики багатокомпонентних систем.uk_UA
dc.description.abstractConsidered the question of determination of the partial molar volume of water in the plasma of greenhouse and open-fields tomato vegetables. Researched the influence of different growth vegetations and cycles of freezing on the change the thermodynamic characteristics of multi-component systems.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтоматні овочіuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectтоматиuk_UA
dc.titleВплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__40.pdf342.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.