Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4242
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Гасанова, А. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-04T13:28:15Z | - |
dc.date.available | 2022-08-04T13:28:15Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 252-256. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4242 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив добавок еламіну та стевіозиду на кількість сирої та сухої клейковини, на показники її якості, пружність та гідратаційну здатність клейковини борошна. Відповідно до отриманих даних зроблено висновок про вплив добавок на якість клейковини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of additives elamin and stevioside to quantity of wet and dry gluten, the performance of its quality, flexibility and hydration ability of gluten flour is studied. According to the obtained results it is concluded the effect of additives on the quality of gluten. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | стевіозид | uk_UA |
dc.subject | клейковина борошна | uk_UA |
dc.subject | добавки | uk_UA |
dc.title | Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__39.pdf | 271.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.