Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4240
Название: | Про системний підхід до розробки раціонів харчування |
Авторы: | Крутовий, Ж. А. Касілова, Л. О. Приказчикова, Ю. Ю. Запаренко, Г. В. Борисова, А. О. |
Ключевые слова: | системний аналіз;раціон харчування;математичні моделі;системний підхід |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Про системний підхід до розробки раціонів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 246-252. |
Краткий осмотр (реферат): | Виходячи з принципів системного аналізу, розроблено класифікацію
існуючих раціонів харчування за різними ознаками. Сформульовано та
обґрунтовано основні етапи алгоритму проектування раціонів харчування;
алгоритму, що базується на створенні кількох математичних моделей різного
рівня системності та використанні комп’ютерних технологій. Classification of the existing human diets was developed on the basis of system analysis principles on various grounds. Main stages of the design algorithm of human diets, the algorithm based on the creation of some mathematical models of various levels of consistency as well as application of computer technologies are formulated and reasoned. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4240 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__38.pdf | 247.97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.