Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorПриказчикова, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorБорисова, А. О.-
dc.date.accessioned2022-08-04T13:10:54Z-
dc.date.available2022-08-04T13:10:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Про системний підхід до розробки раціонів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 246-252.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4240-
dc.description.abstractВиходячи з принципів системного аналізу, розроблено класифікацію існуючих раціонів харчування за різними ознаками. Сформульовано та обґрунтовано основні етапи алгоритму проектування раціонів харчування; алгоритму, що базується на створенні кількох математичних моделей різного рівня системності та використанні комп’ютерних технологій.uk_UA
dc.description.abstractClassification of the existing human diets was developed on the basis of system analysis principles on various grounds. Main stages of the design algorithm of human diets, the algorithm based on the creation of some mathematical models of various levels of consistency as well as application of computer technologies are formulated and reasoned.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсистемний аналізuk_UA
dc.subjectраціон харчуванняuk_UA
dc.subjectматематичні моделіuk_UA
dc.subjectсистемний підхідuk_UA
dc.titleПро системний підхід до розробки раціонів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__38.pdf247.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.