Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42407
Назва: Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом есенціальних харчових інгредієнтів
Автори: Корольов, К. В.
Науковий керівник : Головко, М. П.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Корольов К. В. Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом есенціальних харчових інгрідієнтів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. П. Головко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 85.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42407
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_85.pdf110.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.