Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42382
Назва: Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів
Автори: Донцов, Д. Д.
Інжиянц, А. Т.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Донцов Д. Д., Інжиянц А. Т. Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. О. Янчева. Харків: ДБТУ, 2023. С. 79.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42382
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_79.pdf110.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.