Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42382
Название: Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів
Авторы: Донцов, Д. Д.
Інжиянц, А. Т.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Донцов Д. Д., Інжиянц А. Т. Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. О. Янчева. Харків: ДБТУ, 2023. С. 79.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42382
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_79.pdf110.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.