Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42382
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorДонцов, Д. Д.-
dc.contributor.authorІнжиянц, А. Т.-
dc.date.accessioned2023-11-16T13:02:45Z-
dc.date.available2023-11-16T13:02:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДонцов Д. Д., Інжиянц А. Т. Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. О. Янчева. Харків: ДБТУ, 2023. С. 79.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42382-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАктуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.