Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42311
Название: Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе
Авторы: Пітізін, Ю. Д.
Юдицький, В. Л.
Научный руководитель: Лапицька, Н. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пітізін Ю. Д., Юдицький В. Л. Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. В. Лапицька. Харків: ДБТУ, 2023. С. 45.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42311
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_45.pdf110.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.